Deelnemen en contact

Als jouw VSV of IGO geïnteresseerd is in deelname horen we dit graag van je. Je kunt het contactformulier invullen om met ons in contact te komen. Laat in ieder geval je naam, contactgegevens, en om welk VSV of IGO het gaat achter, dan nemen we snel contact met je op.

Eventuele vragen kun je ook via het contactformulier stellen.


Contactformulier

Best Practice Project
Best Practice Project
Twijfelen jullie nog over deelname aan het Best Practice Project? Dan gaan we graag een keer met jullie in gesprek om jullie vragen te beantwoorden, en hopelijk de twijfels weg te nemen. We zien zóveel mooie resultaten en weten zeker dat een van de best practices ook jullie op het lijf geschreven is.

Jullie kunnen starten met het implementeren van een van de Best Practices in oktober, of in januari 2021. Of allebei, wanneer jullie er voor kiezen om niet één maar twee projecten te starten. Een overzicht van de beschikbare best practices vind je hier: http://bestpracticeproject.nl/best-practices/

Wil je graag eens overleggen? Vul dan het contactformulier op de website in om een (bel/zoom)afspraak te maken! http://bestpracticeproject.nl/deelnemen-en-contact/
Best Practice Project
Best Practice Project
Wil jullie VSV of IGO graag aandacht besteden aan zorginhoudelijke projecten? Dan zijn de Best Practices over gedeelde zorg zoals ‘Inleiden i.s.m. eerste lijn d.m.v. ballonkatheter’ of ‘BAMI’ misschien iets voor jullie.

Een van de Best Practice Project projectleiders gaat dan samen met een door jullie samengestelde werkgroep gedurende zes maanden aan de slag om (een van) deze projecten te implementeren.

Wist je trouwens dat jullie mee kunnen doen met twee projecten? Jullie kunnen overwegen om je in te schrijven voor de derde én de vierde tranche (start januari 2021) en zo 12 maanden kosteloze begeleiding krijgen voor twee projecten of één langer lopend project.

En hebben jullie een eigen project dat je graag wilt implementeren? Dan kun je ons daar ook voor benaderen, via het contactformulier op onze website. Als het project past binnen het programma, dan gaan we graag met jullie aan de slag!

Meer info over de inhoud van deze en andere best practices vind je op www.bestpracticeproject.nl/best-practices/

Projectteam

Marieke Smith

Ruth Evers,
Talmor

Noortje van Duijnhoven,
Radboud umc


Het Best Practice project wordt mogelijk gemaakt door..