Deelnemen en contact

Als jouw VSV of IGO geïnteresseerd is in deelname horen we dit graag van je. Je kunt het contactformulier invullen om met ons in contact te komen. Laat in ieder geval je naam, contactgegevens, en om welk VSV of IGO het gaat achter, dan nemen we snel contact met je op.

Eventuele vragen kun je ook via het contactformulier stellen.


Contactformulier

Best Practice Project
Best Practice Project
We zien zóveel mooie resultaten en weten zeker dat een van de best practices ook jullie op het lijf geschreven is.

Hebben jullie nog vragen over het Best Practice Project? Dan gaan we graag een keer met jullie in gesprek! We beantwoorden graag jullie vragen beantwoorden, en nemen hopelijk zo eventuele twijfels weg.

Jullie kunnen nog starten met het implementeren van een van de Best Practices in januari 2021. Daarna houdt dit project helaas op. Maar het kan nog!

Dus meld je snel aan via het contactformulier, als je dat nog niet gedaan hebt. Wil je graag eerst overleggen? Vul dan ook het contactformulier op de website in om een (bel/zoom)afspraak te maken! http://bestpracticeproject.nl/deelnemen-en-contact/

#verloskunde #geboortezorg #verloskunde #kraamzorg #gynaecologie #BestPractices
Best Practice Project
Best Practice Project
Twijfelen jullie nog over deelname aan het Best Practice Project? Dan gaan we graag een keer met jullie in gesprek om jullie vragen te beantwoorden, en hopelijk de twijfels weg te nemen. We zien zóveel mooie resultaten en weten zeker dat een van de best practices ook jullie op het lijf geschreven is.

Jullie kunnen starten met het implementeren van een van de Best Practices in december 2020 of in januari 2021. Of allebei, wanneer jullie er voor kiezen om niet één maar twee projecten te starten.

Een overzicht van de beschikbare best practices vind je hier: http://bestpracticeproject.nl/best-practices/

Wil je graag eens overleggen? Vul dan het contactformulier op de website in om een (bel/zoom)afspraak te maken! http://bestpracticeproject.nl/deelnemen-en-contact/

#verloskunde #geboortezorg #verloskunde #kraamzorg #gynaecologie #BestPractices

Projectteam

Marieke Smith

Ruth Evers,
Talmor

Noortje van Duijnhoven,
Radboud umc


Het Best Practice project wordt mogelijk gemaakt door..